August 20, 2015

Manfaat Cinch Shake Mix Yang Membantu Untuk Kurus


Anda ingin kurus tapi masih tercari-cari produk yang sesuai ?

Mari saya cadangkan anda dengan Cinch Shake Mix ni. Bukan sahaja sedap malah boleh menguruskan badan. Boleh diambil bersama dengan ESP sebab protin sangat penting dalam pembinaan otot dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Bukan sahaja mengenyangkan malah kandungan leucine yang terdapat dalam Cinch Shake Mix ni mampu untuk menurunkan berat badan sekiranya mengambil dengan cara yang betul selain mengamalkan senaman yang sesuai dengan badan kita.



Sarapan yang berkhasiat

Cinch Shake Mix ni amat sesuai dijadikan sebagai sarapan pagi kerana setiap hidangan mengandungi 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting serta 6 gram serat larut. Kadang-kadang kita ni tak sempat nak bersarapan sebab macam-macam hal jadi apa kata sediakan Cinch Shake Mix ni kat ofis. Bila rasa malas nak keluar beli sarapan atau terlewat ke boleh la bancuh benda ni. Perut kenyang hati senang. Jadi kerja pun tidak tergendala. Daripada kita makan makanan yang berat seperti nasi lemak atau mee goreng boleh la bertukar kepada Cinch Shake Mix ni sebab bukan sahaja menjimatkan wang malah kesihatan pun terjaga. Badan pun kurus. Haha..

Jom kita lihat manfaat utama Cinch Shake Mix ni.

Manfaat utama Cinch Shake Mix 

✿ Indeks glisemik -22, sangat sesuai untuk penghidap kencing manis
✿ Dengan Cinch Pro, campuran ekslusif protin dipertingkatkan dengan leucine-asid amino
Powered by leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan
✿ 24 gram protin setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang
✿ Tinggi kandungan serat - 6 gram serat setiap hidangan
✿ Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
✿ Memberikan 35% atau lebih nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting
✿ Penggunaan soya yang bebas GMO
✿ Tiada perasa tiruan, warna atau pemanis

Cinch Shake Mix didatang khas dalam 3 perasa iaitu Vanilla, Chocolate dan Cafe Latte. 

Untuk maklumat lanjut dan tempahan, sila hubungi :-

Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.