October 9, 2015

Hidup Ini Indah Bak Secawan Koko


Terlalu banyak kerja hari ni. Banyak sangat benda nak buat sampai tak tahu nak mula yang mana..haha..Ya Allah...Kuatkanlah aku..

Aku ni buat keje kadang2 ikut suka kepala aku. Projek nak buat Page Fb tergendala...Adoi.. Dahla Likers dah banyak..kene tggu pulak..huhu..sedih bak hang... Aku kene start dr kosong balik..ya Allah.. Allah Allah Allah.. kau duga aku begini..Mesti Kau nak bagi aku lebih kan..Orang yang positif xkan cepat putus asa.

Namun aku xleh nak putus asa macam tu aje..Macam2 mane pun aku kene hadap juge. Ini adalah bisnes aku so aku kene kuat semangat. Jangan mudah putus asa. 
Apapun aku minum dulu..rileks la...japg aku sambung balik..bukan senang nak senang.. Maklumlah baru  nak mulakan bisnes online ni..

Pening kepala macam2 nak buat weh. Hahaha..sebab aku seorang yang kuat berangan. Kuat perasan. Nak tunggu orang puji xyah la..So aku puji diri.. Ade aku kisah. ?? kekeke

Selamat hari jumaat semua.. Semoga hari ni lebih baik dari semalam..
Aku doakan semuanya baik2 saja.. Terima kasih pada sahabat2 positif aku yang x jemu2 menasihati aku. Apa yang penting jangan putus asa. Allah suka bila kita meminta2 pada dia..

Nanti aku menulis lagi bila ada idea2 yang bercambah2 dlm kepala..huwaaa...kipidap..



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.