October 11, 2015

Krim Ajaib Yang Memang Memuaskan Hati

Herbal Blend

Kami satu keluarga memang gemarkan krim herbal blend ni sebab rasanya yang tidak melekit dan mudah disapukan pada kulit. Abang Aus suka sangat kalau dapat herbal blend ni. Kadang-kadang dia buat macam losyen dan habis disapunya ke badan. Terpaksalah ummi ambik dan sorok. huhu. Kalau tak habislah dia kerjakan.

Mula-mula saya beli herbal blend ni sebab anak saya naik ruam-ruam jadi saya belilah herbal blend ni untuk disapukan pada kulit anak-anak. Maklumlah kulit baby kan sangat-sangat sensitif. Tak boleh nak sapu sebarang minyak atau krim sebarangan. Kawan saya suggest gunalah krim herbal blend ni. saya pun oklah. Saya cuba. Dengan izin Allah ruam dan gatal-gatal hilang. Alhamdulillah syukur.

Kami panggil krim ni krim ajaib sebab ianya multipurpose. Banyak sangat kegunaan dia. Untuk mengurut badan boleh dan nak sapu pada tempat gatal-gatal pun boleh. Abang Aus paling suka buat losyen kat badan. Dia kata sejuk sangat. Nampaknya memang kene beli banyak la buat stok kat rumah.

Haaa..Jangan tak tahu pulak. Herbal Blend pun boleh mengecutkan jerawat. Wow. Best sangat.

Kepada ibu bapa yang mempunyai anak yang menghidap ekzema memang sesuai sangat disapu pada badan mereka. Krim ini tidak melekit dan mudah diserap oleh kulit. Malah ianya selamat digunakan. Krim ini dihasilkan daripada sumber semulajadi dan diuji secara klinikal dan terbukti selamat.

Apa fungsi Herbal Blend Multi-Purpose ini?

✿ Melembutkan kulit/tumit kasar
✿ Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / ruam di muka atau kepala
✿ Menghilangkan luka dan sesuai untuk ekzema
✿ Melegakan gigitan serangga/nyamuk
✿ Merawat kulit gatal
✿ Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
✿ Losyen harian untuk kulit kering
✿ Krim urut badan lenguh
✿ Merawat kesan luka melecur
✿ Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

Mari kita lihat testimoni Herbal Blend yang memang terbukti berkesan.








Untuk mendapatkan krim ajaib ni atau untuk maklumat lanjut berkenaan produk shaklee boleh hubungi Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.