June 27, 2016

Testimoni Lecithin Untuk Kurus

Assalamualaikum semua. Hari ni Feni nak share tentang testimoni berjaya kurus dengan suplemen Lecithin. Feni pun suka telan lecithin ni sebab membantu Feni untuk kurus. Mula-mula kenal produk Shaklee ialah sebab nak kurus. Ahaks. Maklumlah bila dah kahwin beranak pinak berat badan pun bam-bam kan.

Jadi untuk menten kurus terpaksa la google produk untuk kurus. Hihi. Mase tu hanya beli set bajet jer Alfalfa dengan Lecithin. Alhamdulillah memang best sangat. Salah satu fungsinya dapat membuang dengan mudah. Bila dah bersalin dan menyusukan anak. Lecithin berupaya mencairkan susu dan melancarkan pengeluaran susu. Jadi masalah bengkak susu pun tiada.

Lecithin bertindak sebagai "pembersih" salur darah, pengambilan tambahan membantu mengemulsi dan metabolisme lemak, koletrol dan trigliserid di dalam tubuh. 

Ini adalah beberapa testimoni Lecithin untuk kurus.

Seluar Masa Bujang Dah Boleh Pakai



Perut Kempis & Muka Moist 


Berat Badan Hilang 6 Kilogram



Berat Badan Hilang 3 Kilogram



Berat Badan Hilang 7 Kilogram



Jadi untuk anda yang mempunyai masalah berat badan dan sedang mencari produk untuk kuruskan badan  bolehlah mencuba Lecithin ini. Berbaloi-baloi sebab harganya mampu milik. 


Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: 01115672780
Email: feni8683@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog