July 21, 2016

Join Maybank2u Application Dapat RM10

Hari ni saya dapat free RM10 kakak rimau bagi. Alhamdulillah. Kadang-kadang kita tak tahu pun rezeki kita nak dapat bila. Jadi jangan berputus asa dengan Allah.





Tadi cek maybank2u sebab ada payment masuk untuk pembelian 1 can ESP. Bila cek akaun tengok macam ada lebih je. hihi. Rupa-rupanya kakak rimau yang bagi. Alhamdulillah sape yang nak bagi duit free kan.


So korang yang dapat free duit macam mak jemah boleh download application Maybank2u dekat handphone korang. Mane tau kakak rimau nak bagi free duit jugak kan.


Korang boleh klik kat link dibawah untuk maklumat lanjut.

Maybank2u

Senang tau ada apps ni sebab boleh online banking kat mana-mana. Nak tengok duit masuk nak buat transfer duit pun semua boleh. Tambah-tambah lagi untuk peniaga online. Memang kena sentiasa up to date. Sebab kalau orang transfer duit masuk akaun kita terus boleh cek duit masuk ke tak.


Sekian. Selamat mencuba !



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.