Broaden

September 5, 2016

JALAN-JALAN PERABIH DUIT KAT PAVILION KUALA LUMPUR


Sabtu lepas teman my sister in law nak beli raket kat Pavilion. Hihi. Kami anak-beranak menyonget la follow. Paling best bila boleh makan free. Kekeke.

Tengok la tu. Semua muka happy sebab boleh makan sedap. Bila saya upload je pic ni kat ig & FB. Ramai yang komen. Kelas mak jemah makan kat PV.

Haha Ko hado ?

Rezeki jangan di tolak. Musuh jangan di cari. Tu la untung buat baik dengan semua orang. Hikhikhik.

Yang penting ikhlassss. Nak ikut kata orang susahla. Yang penting kita happy dan enjoy je idup ni.

En hubby takde masa ni sebab kerja. Dah la kerja pastu kena paksa  di ambik barang kat branch pulak. 



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog