October 5, 2016

Entry Pertama Untuk Bulan Oktober

Cak !!!

Baru nak warming up. Maklumlah lama tak menulis di blog. Selalu dok mengarut post kat FB je. Fokus nak kumpul duit banyak-banyak. Huhu. Memang dasar mata duitan kan ?

Sejak akhir-akhir ni macam lost control je. Entah apa yang lost tak tahu. Padahal ok saje. Bab makan itu memang tak boleh tinggal. Hentam je selagi mahu selagi boleh. Kohkohkoh.

Tapi kan hati-hati jugak la. Takut penyakit mudah singgah. Mujurlah terjebak dalam bisnes suplemen. Secara tak langsung membuka minda yang tak berapa nak cerdik pasal suplemen bagai ni. Haha

Alhamdulillah setakat ni boleh handle semua customer. Rileks dan chill saja. Teruskan dan teruskan. Allah kan ada. Apa-apapun kena berbalik pada Allah.

Oklah nak study sikit pasal suplemen ni. Ilmu kene sentiasa topup. Lagi banyak yang kita tahu. Lagi banyak yang kita tak tahu sebenarnya.




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram