October 13, 2016

ESP Boleh Banyakkan Susu Badan



Feni suka sangat share pasal ESP. ESP ni suplemen yang sangat penting untuk semua golongan terutamanya wanita. Terjebak dan jatuh cinta dengan Shaklee melalui ESP la. 

Kenapa Feni ambil ESP sebab susu badan merudum. 2 bulan cuti bersalin memang best. Anak pun direct breast feeding. Bila start kerja, susu badan kena pam. Mula-mula memang meriah susu badan. Bila dah banyak kerja, stress dan kadang-kadang makan pun tak ikut waktu, susu mula merudum. 

Cuba google apa yang boleh buat milk booster dengan mudah dan cepat. Maklumlah kita kan kerja mana ada masa sangat nak sediakan makanan yang berkhasiat untuk diri sendiri. Ada juga post status kat FB tentang masalah susu merudum. Ramai yang suggest macam-macam. Pernah juga cuba beberapa produk yang banyak kat pasaran tu. Harga pun lebih kurang je.

Last-last cuba 1 can ESP ditambah dengan Alfalfa. Alhamdulillah susu pun semakin banyak. Sekali pam dapat hampir 2 ke 3 botol. Syukur sangat dengan nikmat Allah bagi. Jadi bolehla buat simpan stok kat rumah untuk anak tersayang.

 

Hasil pam yang selalu dapat untuk setiap kali pam. Tapi harus diingatkan supaya jaga pemakanan dan amalkan minum air kosong yang banyak untuk ibu menyusu.

Antara khasiat lain ESP ialah :


ESP bukan sahaja untuk wanita malah seisi keluarga juga boleh amalkan. Pesakit diabetis memang sesuai amalkan diabetis. Ibu mengandung yang ada diabetis memang digalakkan ambil ESP kerana indeks glisemiknya sangat rendah. Membantu memberikan tenaga berpanjangan untuk si ibu dan mengekalkan kesihatan ibu.




Safeni Feni
Sms/Telegram/Whatsapp : 011-15672780
Email : feni8683@gmail.com





No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram