October 6, 2016

Makan Apa Hari Ini ? Dubuyo Urban Korean Food

Alhamdulillah, hari ni dapat makan free bila ada BFF tersayang offer nak lunch sebab semalam tak dapat lunch sekali. Mujur Mak Jemah tak buat drama kuch-kuch hota hai kat depan lif dengan menagis guling-guling semalam. Kohkohkoh.

Hari ni mula-mula dia tanya akak nak makan kat mana ? Aku jawab tak kisahlah diknon. Aku malas nak pikir. Ikut suka u la.

Ok dah naik kereta pergilah nak lepak Yusuf Haslam la kononnya. Pergi-pergi parking semuanya FULL. Tak dapat nak lepak Yusuf Haslam. Second choice is Sunway Putra. Ok jela. Mak Jemah jadi mem je duduk sebelah. Hoho ko hade ?

Pusing-pusing dalam mall tak tahu nak mamam apa. Why not kita try Korean Food. Aku la yang perokkk tak pernah rase. Maklumlah orang kampung. Kekeke

Jadi Tadaaaa sampailah kami di sini.


We are here okay ?




Menunya dipilih oleh tukang velanjerrr.


Selfie satu kali sebelum makanan sampai



Nyum nyum nyum


Kimchi maknanya sayur jeruk tau. Haha Mak Jemah malu la sebab baru tahu. 


Harga untuk 2 orang makan. 



Muka orang kenyang dan happy terutamanya yang pakai spek tu. Jom balik sambung kerja !


Thanks my BFF sebab belanja hari ni. Lainkali belanja lagi ya. So korang yang berada di sekitar Sunway Putra yang nak rasa makanan Korea boleh cuba kat sini. Harganya berpatutan terutamanya kalau ada orang nak belanja. 





2 comments:

  1. x pernah try korean food.teringin nk cuba tp tkut x habis,syg bazir

    ReplyDelete
    Replies
    1. pilih yang sesuai dengan perut kita. confirm habis.

      Delete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram