November 27, 2016

Personal Portfolio

Ewah. Percubaan untuk buat portfolio untuk kepuasan diri sendiri berhasil.


Orang kata practice makes perfect. Nampak cantik pula kan.Hihi. Saya hanya gunakan software powerpoint kemudian convert to jpeg. Alhamdulillah menjadi.

Lepas ni nak buat header blog ke ape ke boleh buat guna powerpoint je. Convert to jpeg untuk upload dalam blog. 

Semua ni mula-mula belajar buat poster guna power point memang rasa susah sangat. Tapi bila dah start buat dan saya memang enjoy dengan apa yang saya buat.

Ramai sahabat di FB pm dan tanya pasal macam mana Feni buat poster yang cantik-cantik. Semuanya kena try and adjust. Buat, buat, buat dan terus buat. Tak jadi terus cuba lagi. Banyak aplikasi yang boleh diinstall di hp yang memudahkan untuk buat poster. Semuanya Feni install. Hp sampai naik jengg. Haha.

So, Selamat berkenalan untuk semua sahabat alam maya.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.