March 17, 2017

Doa Ketika Berdukacita

Doa ni Feni selalu amalkan ketika berasa sedih, duka atau down. Maklumlah kita manusia kan. Selalu diuji dengan macam-macam dugaan.

Luaran nampak kuat tak semestinya dalaman kuat. Untuk kuatkan diri Feni selalu amalkan doa ni. Baca ulang-ulang. Sampai diri rasa tenang.

Alhamdulillah zikir ayat Allah memang menenangkan. Daripada kita buat perkara yang bukan-bukan untuk tenangkan hati lebih baik amalkan saja doa ni.

Feni print dan tampatkan di hadapan meja kerja. Maklum saja bila di tempat kerja memang banyak tekanan yang nak kena hadap. Jadi bila stress ke tension ke. Baca je doa ni. InshaAllah boleh cool yang hot-hot tu.

Ingat ! Syaitan memang suka cucuk jarum bila kita dalam keadaan marah. Jadi jangan bagi peluang untuk syaitan menghasut kita. Ingat Allah inshaAllah selamat dunia akhirat.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog