April 27, 2017

Minuman Yang Berkhasiat, Memberikan Tenaga Dan Mencantikan Kulit


Assalamualaikum semua. 

Rasa berdosa pulak kalau tak share pasal minuman yang paling best kat dunia ni. Minuman ni dihasilkan daripada soya non-GMO yang bebas bahan kimia.

30kg soya diperlukan untuk menghasilkan ESP. Jadi harganya memang berbaloi. Ia dibancuh dengan air dan bukannya dengan alkohol.

Apa yang best minum ESP ni ?

Sejak Feni amalkan ESP ni. Feni perasan kulit nampak lebih halus dan gebu. Ramai kawan tegur muka nampak lebih moist. Punca terjebak dengan ESP ni sebab nak menyusukan Adik Rayyan sebenarnya. Cari milk booster untuk produce susu. Maklum saja bila dah kerja ni macam-macam hal.

Tak sempat nak pam susu la. Stress dan letih la. Bila dok merungut kat FB adalah kawan suggest suruh ambil suplemen. Memang sebelum ni ambil suplemen untuk milk booster tapi macam tak sehebat ESP.

Mula dengan ESP dan Alfalfa lepas tu Feni add on Vitamin C, Vitalea dan B-complex memang sangat-sangat membantu memeriahkan susu. Feni perasan badan pun rasa lebih cergas dan sihat. Bertenaga untuk sepanjang hari.

Masa mengandung kan badan macam naik bam-bam gitu. Berat semasa melahirkan Adik Rayyan 65 kg. ESP memang membantu dalam mengembalikan bentuk badan normal.

ESP membantu Feni rasa kenyang. Walaupun tak makan sampai tengahari badan rasa segar dan bertenaga. Susu pulak masih meriah. Paling penting Feni kena minum air kosong atau air suam banyak. Minimum 3 liter setiap hari.

3 sudu ESP setiap hari dah mencukupi untuk keperluan protein harian kita. Kalau Feni kan, satu can ESP ni boleh tahan sampai 2 bulan. Jadi tak perlu pun nak beli tiap-tiap bulan. Berbaloi kan dan memang jimat.

Haaa ada banyak lagi khasiat ESP ni boleh rujuk SINI.

Berminat dan nak cuba ESP ? Boleh order dengan Feni. Feni pengamal ESP dan pengedar sah Shaklee.


Safeni Feni
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog