April 12, 2017

TESTIMONI HERBAL BLEND UNTUK RUAM BAYI



Alhamdulillah hari ni diberi keizinan oleh ibu si kecil untuk share pasal testimoni Herbal Blend. Makin cantik dan comel je anak syurga ni. Kalau tak sebelum ni merah habis mukanya. 

Sebelum ni si manja beliau kena ruam-ruam habis muka. Dah macam-macam produk dia sapu untuk hilangkan ruam kat muka anak dia. Bila kawan dia rekemen Herbal Blend terus cari pengedar Shaklee terdekat.

Gambar atas tu sebelum sapu Herbal Blend. Gambar bawah selepas beberapa hari sapu herbal blend.

Alhamdulillah google punya google dapat no Feni. Masa mama dia contact tanya pasal herbal blend terus Feni cakap okay sebab memang Feni simpan stok untuk Herbal Blend ni. Maklum sajalah krim serbaguna yang memang terlajak laris.

Herbal Blend ni bukan sahaja untuk mengatasi ruam bayi malah banyak lagi khasiatnya. Antara khasiat Herbal Blend ialah :-
  • Melembutkan kulit / tumit kasar @ pecah
  • Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 
  • Menghilangkan luka dan merawat eczema
  • Melegakan gigitan serangga / nyamuk
  • Merawat kulit gatal
  • Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
  • Losyen harian untuk kulit kering
  • Krim urut badan lenguh
  • Merawat kesan luka melecur 
  • Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat
  • Merawat eczema dan gatal-gatal akibat gigitan serangga
  • Ubat luka atau melecur
  • Luka pada puting bagi ibu-ibu menyusu
  • Menghilangkan parut
  • Losyen harian
  • Baik untuk demam ( disapu di seluruh badan dan setengah jam akan berpeluh bermakna badan sedang respons pada krim tersebut bagi mengeluarkan haba berlebihan dalam badan).
  • Membuang angin pada perut bagi memberi keselesaan pada perut anda
  • Membuang selulit serta memecahkan lemak berlebihan.

Safeni Feni
Sms/Telegram/Whatsapp : 01115672780
Email : feni8683@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog