May 12, 2017

Bonus Dah Masuk Akaun


Alhamdulillah hari ni buka meben2u sebab nak beli topup handphone. Maklumlah masih guna topup untuk hayat talian dan juga data. Kihkihkih.

Ingatkan ada orang masukkan duit untuk order. Cek rupanya Shakli masukkan bonus untuk jualan bulan lepas. Alhamdulillah. Best kan buat bisnes shaklee ni.

Selain dapat untung runcit bonus pun dapat. Ada 3C dalam shaklee ni. Cash, Car dan Convention.

Setakat ni alhamdulillah sales tu memang mencurah-curahla. Untung runcit boleh buat modal beli stok. So memang tak putus-putusla bonus shaklee ni.

Emmmm kalau nak tahu lanjut pasal ahli, bisnes dan cara nak tambah duit ni boleh jer contact Feni. 

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog