May 6, 2017

Dah Ready Nak Sambut Puasa Tahun Ni ?

Assalamualaikum semua.

Tak lama lagi dah nak berpuasa kan ? Tak sampai sebulan pun. So yang belum habis ganti puasa tu better ganti sekarang. Takut terbabas pulak. Tahun depan kena ganti double. 

Macam mana nak kekal cergas semasa berpuasa macam keluarga Shaklee ? Jom tengok video di bawah ni.



Haaa dah tengok macam mana cara diorang kekal bertenaga sepanjang tempoh berpuasa kan ? 



Jadi dapatkan Set Sahur supaya kekal cergas dan bertenaga sepanjang berpuasa nanti.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog