Broaden

May 19, 2017

MANFAAT GLA COMPLEX SHAKLEE UNTUK KESIHATAN

Bulan lepas sales Feni banyak naik sebab jualan GLA-Complex. Nak tahu kenapa GLA-Complex ni laris sangat ?

Jom tengok manfaatnya, Feni buat poster supaya senang korang nak save dalam handphone. Maklumlah kalau online guna handphone tu senang save je dalam phone.

Bila nak order boleh je terus kontek Feni.



GLA-Complex ni bukan sahaja untuk wanita malah lelaki pun boleh amalkan GLA-Complex. Mengamalkan GLA-Complex dengan konsisten membantu meningkatkan taraf kesihatan.

Wanita selalunya mengalami masalah hormon yang tidak stabil. Antara tanda hormon tidak stabil ialah kitaran period yang tidak teratur. Pengambilan GLA-Complex sangat membantu dalam menstabilkan hormon.

Bila hormon dah stabil, masalah kitaran period akan berjalan dengan lancar. Sakit tau kalau period tak keluar. Boleh buat orang moody sokmo.

So, kalau berminat nak order GLA-Complex ni jangan malu-malu nak kontek Feni ya ? Fast respon ialah melalui wassap.


Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog