May 1, 2017

Pencuci Muka Paling Best Yang Bebas Kimia Bahaya

Assalamualaikum.

Dua tiga hari ni dok try macam-macam produk kecantikan sampai muka naik terbakar macam hangus gitu. Ala-ala dok kat tepian pantai yang panas.

Konon nak cuba pulihkan kulit. Alih-alih makin teruk. Habis duit dan hasilnya mengecewakan. Last-last berpatah balik guna Deep Cleansing Facial Foam.

Bila guna pencuci muka ni rasa macam best dan segar je. Tak rasa pedih terbakar pun.

Salah satu kesan apabila produk skin care tu ada bahan terlarang ialah rasa pedih terbakar. Fresh je bila lepas cuci dengan NW.

NW ni dihasilkan daripada bahan semula jadi yang bebas bahan kimia. Tiada paraben. Paraben ni banyak terdapat dalam produk skin care untuk mengekalkan keadaan produk tu supaya tahan lama.

Bagi NW pulak tiada paraben. Selesa dan selamat digunakan. Yang penting ia sangat bagus untuk kulit.

Testimoni NutriWhite :



Safeni Feni
Sms| Telegram | Whatapps : +601115672780
Email : feni8683@gmail.com

2 comments:

  1. Hi sis, saya datang follow sini.. salam kenal :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Intan. Salam kenal dari saya juga.

      Delete

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog