May 22, 2017

SET KURUS DAN CANTIK YANG SIHAT UNTUK LELAKI DAN WANITA


Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menulis petang ini. Syukur ke hadrat ilahi dengan ilham ini. Semoga memberi manfaat kepada yang memerlukan.

Set kurus dan cantik yang menyihatkan ?

Betul ke ada set macam ni ? Sudah tentu ada. Ini adalah pengalaman sendiri. Feni pengamal tegar produk shaklee dan ingin share dengan orang lain tentang kebaikan produk shaklee.

ESP ialah produk yang berasaskan soya. Sumber protein yang penting untuk tubuh. Khasiatnya ialah membantu memberikan tenaga dan paling best ianya mengenyangkan. Jika kita ambil pagi sebagai sarapan, ia membantu kita berasa kenyang sehingga tengahari. Jadi tidak lah pukul 11 dah teraba-raba cari makanan. Perut pun tak berdondang sayang.

Lecithin pula membantu melancarkan peredaran dan mencairkan lemak. Lecithin ni banyak juga khasiatnya. Bukan saja membantu memberikan bentuk badan yang ideal malah ia sangat membantu fungsi otak.

Ostematrik kaya dengan kalsium dan magnesium. Kombinasi hebat dalam ostematrix membantu menguatkan tulang. Kekurangan kalsium boleh menyebabkan tulang dan gigi menjadi rapuh. Mengambil ostematrix sebiji samalah dengan segelas susu.

GLA Complex adalah penting untuk menstabilkan hormon terutamanya untuk wanita. Apabila hormon stabil, kesihatan pun terjaga.

Jadi jangan malu-malu untuk hubungi Feni sekiranya berminat dengan SET KURUS DAN CANTIK ini.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com



No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog