June 5, 2017

24 RESEPI SMOOTHIE SHAKLEE YANG PATUT DICUBA

Bulan-bulan puasa ni kalau dapat minuman smooties yang sejuk dan segar memang best gila. Segar je tekak rasa. Nak-nak pulak bahan-bahan yang buat smoothie ni segar dan menyihatkan semuanya. Memang sangat menggoda lah.

Jom kita tengok resepi sayuran dan buahan segar di tambah dengan produk Shaklee yang memang terkenal sebagai makanan tambahan terbaik dunia ni.
























Macam mana ? Tergoda tak ? Kalau tergoda jom balik kerja ni cepat-cepat pergi pasar atau pasaraya ke pasar malam ke tak kisahlah janji dapat beli bahan-bahan untuk buat smoothie ni. 

By the way Shaklee ada offer blender yang sangat kukuh dan sesuai untuk buat smoothie. Dapat harga promosi dengan belian 250uv ke atas. Rugi siapa tak beli. SEMENTARA STOK MASIH ADA TAU sebab benda ni memang terhad sangat.


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan produk Shaklee dan Blender Ferrano yang sangat terhad ini cepat-cepat hubungi Feni melalui salah satu medium di bawah  :-

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog