June 15, 2017

Alfalfa Shaklee Boleh Buat Masker Wajah

Wahh ilmu baru lagi. Dalam dok godek-godek en google hari ni terjumpa la satu info pasal alfalfa boleh buat masker wajah. Yang memang tak pernah cuba lagi. Selalunya mak jemah buat masker guna ESP tambah vitamin c dan vitamin e ajer. Ni ada pulak yang share pasal masker ESP dengan alfalfa.

Campuran alfalfa dan esp yang agak kasar boleh menyental blackhead dan whitehead yang ada di muka tu. Balik ni nak cuba lah. Kompom meletop gebu gebas. 

Alfalfa ni memang best bukan sahaja untuk wanita malah lelaki pun boleh amalkan alfalfa ni. Yang mana ada banyak jerawat kat muka atau badan tu elok sangat amal Alfalfa. Ia membantu mencuci darah. Kira macam detox la. Bila darah kita bersih. Secara tak langsung kulit pun bersih.


No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog