June 20, 2017

CAMPURAN MIGHTY 3 GERM BOLEH BUAT PERUT TAK BERBUNYI SEPANJANG HARI

Pernah dengar tentang set mighty 3 germ ? Set ini mengandungi ESP, Meal Shakes dan Performance Drink (PD). Kesemua produk ini boleh buat badan rasa cergas sepanjang hari terutamanya di bulan puasa.

Kadang-kadang bulan puasa ni kan kita tak sempat nak masak ketika sahur. Jadi bolehlah sediakan 3 produk hebat ini untuk persiapan segera. Bancuh jer dalam shaker sedia untuk diminum.

ESP dan Meal Shakes mengenyangkan. Jadi rasa kuranglah nafsu untuk makan tu. Silap hari bulan boleh buat bentuk badan kembali kepada normal. Feni memang suka sangat campur ketiga-tiga produk ni sebab boleh memberikan tenaga.

Performance Drink pula boleh menghilangkan rasa dahaga. Bila puasa ni kan, nak-nak pula tengah panas memang cepat betul haus. Ambil PD waktu pagi boleh mengurangkan rasa dahaga. PD ini juga boleh diminum ketika berbuka puasa. Ia membantu menyahidratkan tubuh badan. PD ni lebih baik berbanding 100plus. Untuk Feni la sebab 100plus ni banyak kandungan gula.




Shaklee menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali sebagai Indentity Preserved Program (IPP). Ia memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik, daripada benih sehingga kepada pengeluarannya.

Sekiranya anda berminat dengan SET MIGHTY 3 GERM ni bolehlah menghubungi Feni.

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog