June 4, 2017

MENU SAHUR PALING SENANG DAN MUDAH DISEDIAKAN

Wanita bekerjaya macam Feni memang selalu suntuk masa nak bersahur. Malam hari kena masak siap-siap untuk sahur supaya mudah bila bangun hanya panaskan sahaja.

Menu sahur Feni dan suami tak susah mana. Masak cincai-cincai je. Kadang-kadang nasi goreng, mee goreng, nasi dengan telur goreng mata kerbau pun jadilah. Bukan selera sangat nak makan masa sahur tapi nak keberkatan sahur di bulan Ramadhan ni.

Setelah 7 hari berpuasa, ada juga yang terbabas lewat bangun kan. Jadi Feni memang sediakan siap-siap sahur instant kat rumah. SET MiGHTY 3 GEMS memang ada.

Ini adalah salah satu resepi menu sahur instant




No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog