June 16, 2017

PENGALAMAN PERTAMA TENGOK TEATER

Haha..First time tengok teater u olss..huwaaa.. x penah mak jemah tengok teater live. Kalau ade pon time zaman2 skolah dulu laaa..haha. Perasaan teruja dan persepsi terhadap teater berubah 100%. Kalau dulu nak buat keluar duit nak bayar tiket teater tu alamak hai kedekut gila. Takut habis duit. kekeke.

Tapi tapi tapi bila dah pergi tengok sekali rasa nak pergi lagi. Haha. Tapi tunggu anak2 besar sikit la. Nak bawak anak2 kecil tengok teater. Aduhai mahu bercinta aku dalam dewan teater  tuu.. ahakss. Tu pon rezeki dapat tengok retis secara life. First teater yang aku tengok ialah Mak Cun dan sangat2 bagus untuk orang bisnes macam aku. Sangat2 motivasi untuk terus maju dan maju.

Kisah seorang usahawan kampung yang bercita-cinta setinggi gunung. 



Baru berkesempatan nak update entry ni. Masa ni tahun 2015 tak silap. Dah lupa la. Dok save je dalam draft. Maklumlah banyak sangat nak buat. Hari ni baru ada feel nak update sebab baru boleh edit gambar. 

Pergi tengok dengan kakak ipar. Harga tiket masa tu mahal jugakla. Dekat RM100 jugak. Anak-anak kena tinggal dengan abah dia sebab nak tengok Mak Cun punya pasal.

Best la tengok teater ni sebab boleh tengok retis depan-depan. Diorang dok jalan je depan kita. Kami 'Perok' tak pernah tengok teater weh. Baru pestime cam ni la. Ramai jugak retis lain yang datang nak support mak Cun ni. Kebetulan ayah dafi pun datang gak masa ni.

No comments:

Post a Comment

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Subscribe blog ini


Hubungi Safeni

Name

Email *

Message *

Instagram

Arkib Blog