BOTOL AIR KESAYANGAN SAYA

Wednesday, August 16, 2017

Sejak dapat botol air Shaklee rasa semangat sikit nak minum air kosong. Kalau pergi mana-mana pun dok bawak botol ni la. Bila dalam kereta senang sebab kalau minum masa kereta tengah bergerak tak tumpah. Muncung dia cukup-cukup untuk mulut.

Anak-anak kecik pun suka. Bila ada botol air yang comel ni senang bagi diorang minum air. Kalau tak agak susah nak bagi diorang minum air kosong. Asyik minum air manis je. Kan bahaya air manis tu.

Best bila bawak ke mana-mana mesti ada orang tegur cantiknya botol. hihi. Ianya lutsinar gitu walaupun ianya berwarna biru.

Bila pergi joging ker, beriadah bersama family masa weekend memang bawak botol ni la sebab senang nak letak dalam beg. Penutup botol yang ketat dan tak mudah tumpah dan tahan lasak memang sesuai diletakkan dalam beg anak-anak tu.

Botol ni Feni dapat masa promosi September 2016 dengan harga RM19.08. Sekarang dah tak promosi harganya RM27.56 kalau beli secara online melalui www.shaklee2u.com.my. 


Botol ni kena grab sebab ianya limited edition. Bila dah tak keluar rasa rugi tak grab. Sebagai seorang SID yang memang dok amalkan Shaklee hari mesti ada sebab secara tak langsung menjadi BRAND untuk diri sendiri. Bila orang teringat Shaklee je terus ingat Feni. Hihi.

Botol ni masih ada dan boleh dibeli secara online selagi stok masih ada. Jadi kalau rasa nak dapatkan botol air yang cantik ni bolehlah menghubungi Feni. 

Safeni Feni
Shaklee ID : 1193591
SMS | Telegram | Whatsapp: +601115672780
Email: feni8683@gmail.com







No comments:

Tinggalkan komen anda. Terima kasih.

Powered by Blogger.